Schimburi.ro - Mai mult decat anunturi
Prima pagina 
 
 Cautare 
 
 Adaugare anunt 
 
 Indicatii 
 
 Contact 
  
Autentificare        Cont nou        Filozofia        Intrebari frecvente
Schimburi auto  |  Schimburi imobiliare  |  Schimburi telefoane
Cuvinte-cheie:
»Cautare avansata

Afaceri(116)

Animale companie(1)

Arta traditionala(3)

Auto - Moto - Velo(18)

Bijuterii & Ceasuri(2)

Casa si gradina(27)

Calculatoare & IT(0)

Divertisment(7)

Electrocasnice(0)

Electronice(2)

Foto & Video(1)

Imobiliare(7)

Obiecte de colectie(1)

Sport & Sanatate(4)

Telefoane(0)

Turism(2)

Vestimentatie(0)

Alte categorii(71)

Alte servicii(278)

Filozofia Schimburi.ro
De ce sa inventezi ceva inutil, cand poti perfectiona o idee deja consacrata?
Este un lucru stiut ca, in lumea anunturilor de mica publicitate, schimbul este intotdeauna cea mai avantajoasa solutie pentru ambele parti, dar totodata si cea cu cele mai mici sanse de reusita. Din acest motiv, marea majoritate considera vanzarea ca fiind solutia optima. Prin acest proiect, ne-am dorit sa creem o stransa legatura intre cele doua concepte. Inovatia consta in implementarea unui sistem ce permite utilizatorului sa-i remarce pe ofertantii interesati de un eventual schimb, si, mai mult decat atat, ii permite acestuia sa vizioneze doar anunturile celor ce isi doresc, in schimb, produse dintr-o anumita categorie.
De ce sa pierzi timp cautand anunturi?
Traim intr-o lume in continua miscare, o lume in care timpul a devenit cel mai de pret aliat al nostru. Desigur, uneori cu totii ne relaxam navigand printre anunturi, dar de cele mai multe ori cei care le vizioneaza o fac pentru ca sunt interesati de un anumit produs. Pentru ca economisirea timpului liber al utilizatorilor este mai importanta pentru noi decat numarul zilnic al acestora, am introdus un serviciu de Notificari prin e-mail, care informeaza utilizatorul inregistrat de aparitia unui anunt ce contine anumite cuvinte, predefinite de acesta.
De ce sa nu castigi credibilitate?
Este pacat ca in Romania lui 2010 sa mai vedem inca celebrele afise desenate cu carioca, atat de des intalnite pe masinile expuse la vanzare in zonele aglomerate ale orasului. Noi credem ca un afis serios, este o garantie pentru un vanzator serios. Astfel, am introdus un serviciu care ii permite utilizatorului inregistrat sa creeze Afise si fluturasi cu orice produs de-al sau deja publicat pe schimburi.ro, pe care apoi le poate tipari cu usurinta, folosind imprimanta personala.
Schimburi.ro se vrea a fi un ajutor pentru cei care s-au saturat sa piarda bani, timp sau credibilitate. Abia apoi e o afacere. Din acest motiv, toate serviciile sunt gratuite. Am incercat sa facem din schimburi.ro un prieten bun al utilizatorilor, motiv pentru care am introdus serviciul de newsletter (din care reclama va lipsi cu desavarsire) si un sistem discret de chestionare, ambele concepute special pentru a ramane in stransa legatura cu cei pentru care schimburi.ro exista.
In rest, schimburi.ro e doar "o alta pagina de anunturi pe internet"... :)
Cate ore petreci zilnic pe internet?
Cel mult o ora
Intre 1 si 3 ore
Peste 3 ore
 
trafic ranking