Schimburi.ro - Mai mult decat anunturi
Prima pagina 
 
 Cautare 
 
 Adaugare anunt 
 
 Indicatii 
 
 Contact 
  
Autentificare        Cont nou        Filozofia        Intrebari frecvente
Schimburi auto  |  Schimburi imobiliare  |  Schimburi telefoane
Cuvinte-cheie:
»Cautare avansata

Afaceri(116)

Animale companie(1)

Arta traditionala(3)

Auto - Moto - Velo(18)

Bijuterii & Ceasuri(2)

Casa si gradina(27)

Calculatoare & IT(0)

Divertisment(7)

Electrocasnice(0)

Electronice(2)

Foto & Video(1)

Imobiliare(7)

Obiecte de colectie(1)

Sport & Sanatate(4)

Telefoane(0)

Turism(2)

Vestimentatie(0)

Alte categorii(71)

Alte servicii(278)

schimburi.ro » Indicatii
» Indicatii generale» Cum public un anunt?» Cum caut un produs?
Indicatii generale
Inainte de toate, iti recomandam sa devii membru inregistrat
Daca nu intentionezi sa publici anunturi, inregistrarea este optionala, dar daca esti pasionat de anunturi online, aceasta este recomandata. In calitate de membru inregistrat, pe langa faptul ca vei putea publica cate anunturi doresti, vei avea acces la serviciul de Notificari prin e-mail (care te va anunta cand apare un produs despre care ne-ai spus ca te intereseaza), vei avea posibilitatea sa creezi afise utile in procesul de vanzare cotidian folosind serviciul de Afise si fluturasi, vei avea acces la serviciul de Mesagerie privata (care iti va proteja adresa de e-mail impotriva mesajelor de tip SPAM) si vei putea participa la toate concursurile active pe schimburi.ro. Toate serviciile sunt usor de utilizat si complet gratuite.
Autentificat fiind, te invitam sa descoperi lumea schimburi.ro!
Prima oprire, Contul tau, din meniul galben, prin care poti accesa toate serviciile schimburi.ro. Iti recomandam sa arunci o privire asupra serviciului de Afise si fluturasi si a celui de Notificari. De asemenea, aici poti vedea toate anunturile publicate de tine pe schimburi.ro, precum si alte anunturi care ti-au placut si pe care le-ai salvat.
Odata inregistrat si autentificat, vei avea acces si la serviciul Newsletter
Deoarece nu intentionam sa folosim acest serviciu in scopuri publicitare, am hotarat ca newsletterul sa fie accesibil doar utilizatorilor intregistrati, care doresc sa ramana in contact cu echipa schimburi.ro. Mai mult decat atat, pentru a ne asigura ca nu vei primi decat informatiile care te intereseaza, am profilat newsletterul pe 3 domenii de interes:
noi facilitati -
activand aceasta optiune, vei fi notificat imediat ce va fi lansat un nou serviciu schimburi.ro
concursuri -
echipa schimburi.ro organizeaza, periodic, concursuri cu premii substantiale; activand acest domeniu de interes, vei afla de concursuri odata cu aparitia lor
recomandari -
deoarece aceasta optiune ar putea avea o tenta comerciala, vrem sa subliniem faptul ca echipa schimburi.ro promoveaza doar calitatea; din acest motiv, dorim sa te asiguram ca nu iti vom recomanda niciodata un site, un serviciu sau un produs, pe care noi nu il consideram exceptional
Schimburi.ro a fost conceput pentru a oferi maximum de confort
Asadar, in cazul in care ai vreo nemultumire sau vro sugestie, te rugam sa ne-o transmiti chiar acum, folosind rubrica de contact. Si chiar daca nu te vom putea multumi pe moment, vei primi garantat un raspuns in cel mai scurt timp posibil, cu o explicatie sau cu o promisiune.

Cate ore petreci zilnic pe internet?
Cel mult o ora
Intre 1 si 3 ore
Peste 3 ore
 
trafic ranking