Schimburi.ro - Mai mult decat anunturi
Prima pagina 
 
 Cautare 
 
 Adaugare anunt 
 
 Indicatii 
 
 Contact 
  
Autentificare        Cont nou        Filozofia        Intrebari frecvente
Schimburi auto  |  Schimburi imobiliare  |  Schimburi telefoane
Cuvinte-cheie:
»Cautare avansata

Afaceri(68)

Animale companie(1)

Arta traditionala(3)

Auto - Moto - Velo(16)

Bijuterii & Ceasuri(2)

Casa si gradina(17)

Calculatoare & IT(0)

Divertisment(8)

Electrocasnice(0)

Electronice(2)

Foto & Video(1)

Imobiliare(7)

Obiecte de colectie(1)

Sport & Sanatate(2)

Telefoane(0)

Turism(4)

Vestimentatie(0)

Alte categorii(65)

Alte servicii(338)

schimburi.ro » Intrebari frecvente
» Intrebari generale» Intrebari tehnice» Mic dictionar explicativ
Intrebari generale
Ce este schimburi.ro?
Schimburi.ro este la origine un site de anunturi online. Ceea ce il face deosebit este posibilitatea utilizatorului de a-i remarca pe ofertantii interesati de un eventual schimb.
In cazul in care nu sunt interesat de schimb, pot publica anunturi?
Evident, vrem chiar sa insistam asupra acestui aspect. Fara clasicele anunturi de vanzare, siteul ar deveni "o banala rubrica de schimburi". Inovatia consta in faptul ca fiecarui produs i se calculeaza automat Gradul SCH (gradul de "schimbabilitate"), care indica sansa de reusita a unui eventual schimb. In cazul in care specifici ca nu esti interesat de schimburi, Gradul SCH va fi inexistent.
De ce sa folosesc schimburi.ro si nu o alta pagina de anunturi?
Pentru ca schimburi.ro are o prezentare aerisita, placuta ochiului si deosebit de functionala. Pe langa acestea, schimburi.ro iti ofera maximum de confort. Nu mai e nevoie sa te uiti la fiecare anunt pentru a-i gasi pe cei interesati de un eventual schimb. Pe schimburi.ro, poti afla din cateva clickuri cine isi doreste, de exemplu, vechiul tau telefon sau poate chiar goblenul prafuit din debara, de care ai uitat complet. Iar daca te inregistrezi, vei beneficia si de alte avantaje. Astfel, daca te-ai saturat sa cauti zilnic, fara succes, produsul pe care ti-l doresti, ai posibilitatea de a fi notificat prin e-mail de fiecare data cand apare un anunt ce contine anumite cuvinte-cheie, predefinite. Mai mult decat atat, pe schimburi.ro poti crea afise si fluturasi cu orice produs de-al tau deja publicat, pe care apoi nu iti ramane decat sa le tiparesti la imprimanta personala. Si pentru ca acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care schimburi.ro ti le ofera, de data asta te intrebam noi, de ce ai folosi o alta pagina de anunturi de online?
Cat ma costa sa folosesc serviciile schimburi.ro?
Nu te costa nimic. Toate serviciile oferite de schimburi.ro sunt complet gratuite.
Daca e gratis, presupun ca va fi plin de reclama...
Da si nu. Intr-adevar, pentru a putea suporta costurile siteului si pentru a-l mentine gratuit, oferim celor interesati diverse spatii publicitare. Dar, pentru ca una din premisele acestui proiect a fost sa oferim maximum de confort utilizatorului, am incercat sa facem chiar si din reclama un instrument util. Tocmai de aceea, fiecarei categorii de produse prin care navigati, ii este asociata, pe cat posibil, reclama contextuala. Vrem sa subliniem ca pe schimburi.ro nu va exista niciodata genul de reclama "insistenta" sau de proasta calitate. Chiar si in aceste conditii, numarul de spatii publicitare este limitat.
Daca e gratis, inseamna ca e de o calitate indoielnica... Gresesc?
Asta ramane la aprecierea ta. Noi iti spunem doar ca schimburi.ro ofera utilizatorilor sai o serie de avantaje inexistente in momentul de fata pe niciun alt site concurent, cu plata sau gratuit. Astfel, in cazul acestui proiect, faptul ca e gratuit inseamna mai curand egalitate intre utilizatori decat absenta calitatii, evitandu-se, asadar, neplacuta situatie in care un anunt mai vechi, dar platit, are prioritate in fata altuia nou, dar neplatit.
Daca am ceva de zis, ma asculta cineva?
Desigur. Parerea ta ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile. Si, deoarece stim cat poate parea de inutila si de plictisitoare trimiterea unui e-mail cu reclamatii sau sugestii, am simplificat pe cat posibil modul in care ne poti contacta, tocmai pentru ca efortul depus in acest sens sa fie minim. Asadar, daca esti autentificat si accesezi rubrica de contact, datele tale vor fi completate automat, tu nu trebuie decat sa ne scrii mesajul, iar noi sa iti multumim pentru minutul acordat.

Cate ore petreci zilnic pe internet?
Cel mult o ora
Intre 1 si 3 ore
Peste 3 ore
 
trafic ranking