Schimburi.ro - Mai mult decat anunturi
Prima pagina 
 
 Cautare 
 
 Adaugare anunt 
 
 Indicatii 
 
 Contact 
  
Autentificare        Cont nou        Filozofia        Intrebari frecvente
Schimburi auto  |  Schimburi imobiliare  |  Schimburi telefoane
Cuvinte-cheie:
»Cautare avansata

Afaceri(116)

Animale companie(1)

Arta traditionala(3)

Auto - Moto - Velo(18)

Bijuterii & Ceasuri(2)

Casa si gradina(27)

Calculatoare & IT(0)

Divertisment(7)

Electrocasnice(0)

Electronice(2)

Foto & Video(1)

Imobiliare(7)

Obiecte de colectie(1)

Sport & Sanatate(4)

Telefoane(0)

Turism(2)

Vestimentatie(0)

Alte categorii(71)

Alte servicii(278)

Termeni si conditii de utilizare a serviciilor schimburi.ro
ACCEPTAREA CONDITIILOR
Pentru a putea folosi serviciile oferite de compania GRIFFIN NETWORKS LTD, prin intermediul site-ului schimburi.ro, trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare, in prezentul acord. Folosirea serviciilor schimburi.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor oferite de schimburi.ro.
CLAUZE GENERALE
Termenul "echipa schimburi.ro" folosit in prezentul acord, face referire la GRIFFIN NETWORKS LTD, care a lansat site-ul schimburi.ro, si care se ocupa de intretinerea acestuia.

Termenul "schimburi", din "www.schimburi.ro" este folosit din comoditate, pentru a sugera factorul inovativ al site-ului, si anume posibilitatea utilizatorului de a-i remarca pe ofertantii interesati de un eventual schimb; termenii "vanzare", "schimb", "ofertant", "pret", "produs/serviciu", "comert" sau alti termeni derivati sau sinonimi sunt folositi de asemenea din comoditate si nu trebuie interpretati precum:
a)
Echipa schimburi.ro are statut de intermediar sau comisionar, avand obligatii contractuale fata de acele persoane fizice care doresc sa vanda sau sa cumpere diverse articole;
b)
Echipa schimburi.ro realizeaza operatiuni de comert si de cumparare prin intermediul acestor anunturi.
c)
Echipa schimburi.ro promoveaza produse sau servicii ale unei terte parti.
Termenul "Grad SCH" ("Gradul de schimbabilitate"), este un termen inexistent in DEX, pe care ne-am permis sa il introducem cu scopul de a reliefa cat este de dispus vanzatorul unui produs/serviciu la un eventual schimb; acesta are doar un rol orientativ.

Prezentul acord este supus legii romane. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Prin prezenta, Dvs. si GRIFFIN NETWORKS LTD sunteti parti independente. Acest acord nu creeaza niciun fel de relatie intre cele doua parti: de agentie, parteneriat, joint venture, sau alta relatie angajator-angajat. Daca nu exista alte prevederi stipulate in prezentul acord, orice corespondenta trebuie trimisa: pentru echipa schimburi.ro la e-mail-ul: office@schimburi.ro, iar catre Dvs. - la adresa de e-mail furnizata de Dvs. la inregistrare.

Mesajul se considera primit de Dvs. in ziua trimiterii, la 8 ore dupa expediere, exceptie facand acele cazuri in care se primeste o nota de mesaj primit sau de adresa de e-mail gresita.
DESCRIEREA SERVICIILOR
Site-ul schimburi.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, concepute pentru a le facilita vanzarea sau schimbarea de produse, respectiv servicii. Toate serviciile oferite de schimburi.ro sunt subiectul acestui acord de utilizare. Pentru a utiliza oricare dintre serviciile noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon, telefon mobil, etc.) precum si de o conexiune la reteaua Internet si sa platiti toate taxele asociate acestor servicii. Schimburi.ro nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, compania GRIFFIN NETWORKS LTD nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele ce pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe schimburi.ro. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de schimburi.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate de schimburi.ro, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata GRIFFIN NETWORKS LTD.

Echipa schimburi.ro nu poarta nicio raspundere pentru produsele/serviciile oferite spre vanzare sau schimb. De asemenea, nu putem detine controlul asupra proprietatilor utilizatorului, asupra calitatii si sigurantei articolelor expuse la vanzare. De asemenea, nu putem urmari daca s-au respectat prevederile legale: a bunurilor vandute si cumparate; formularele pentru vanzarea sau cumpararea de bunuri; capacitatea si posibilitatea vanzatorului de a duce la indeplinire vanzarea produselor oferite, capacitatea cumparatorilor de a cumpara produsele care ii intereseaza.

Obligatiile echipei schimburi.ro nu includ implementarea unui control deplin asupra informatiilor afisate de catre utilizatorii schimburi.ro pe Internet. In scopul respectarii legii si a drepturilor tertelor parti, noi avem dreptul absolut ca, din proprie initiativa, precum si la cererea venita din partea organelor de control si aplicare a legii sau a oricarei persoane in drept, sa stergem sau sa modificam in mod unilateral orice informatie furnizata de clietii nostri de pe site daca aceasta nu respecta termenii prezentului acord, legea in vigoare sau daca incalca drepturile unei terte parti.
OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont. In cazul in care echipa schimburi.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile oferite prin intermediul schimburi.ro. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului pe schimburi.ro.

Pentru a putea folosi informatiile furnizate de dumneavoastra, asa incat sa nu incalcam niciun drept pe care l-ati avea asupra informatiei, Dvs. sunteti de acord sa ne acordati posibilitatea de a ne exersa dreptul de autor si drepturile de publicitate. Aceste drepturi sunt non-exclusive, perpetue si valabile oriunde in lume. Totodata avem dreptul de a ceda aceste drepturi unei terte parti. Aceste drepturi sunt acordate pentru utilizarea informatiilor pe orice suport, in formula "asa cum sunt" si pentru o aparitie ulterioara. Prin aceasta, noi vom fi de acord sa folosim informatiile oferite de Dvs. strict in concordanta cu conditiile stipulate in prezentul acord.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile oferite de schimburi.ro. Compania GRIFFIN NETWORKS LTD nu are nicio responsabilitate juridica fata de informatiile publicate de utilizatorii schimburi.ro.

Scopul principal al acestor servicii furnizate de echipa schimburi.ro este de a reglementa si coordona termenii tranzactiilor de vanzare-cumparare, precum si de a inlesni incheierea tranzactiilor dintre utilizatori. In consecinta, serviciile noastre de mica publicitate pot fi folosite numai de adulti, persoane responsabile.
PUBLICAREA INFORMATIILOR PE SCHIMBURI.RO
Utilizatorul are obligatia de pastra o conduita civilizata pe tot timpul folosirii serviciilor oferite de schimburi.ro. In cazul publicarii anunturilor sub o forma necivilizata, de ex. folosind diverse diacritice (de genul \\\\\\\\ //////// ProDuS \\\\\\\\ ////////) cu scopul de a capta privirea utilizatorilor, de asemenea si in cazul in care nu este respectat modelul de anunt specific categoriei, ne rezervam dreptul de a modifica anunturile in cauza, dar doar din punct de vedere estetic, si in niciun caz in ceea ce priveste continutul. De asemenea, ne rezervam dreptul de a sterge orice anunt care contravine acestui acord sau legislatiei in vigoare.
ACCESUL LA SERVICIILE OFERITE DE SCHIMBURI.RO SI INTERVENTIA IN BUNA DESFASURARE A ACESTORA
Sunteti de acord sa nu folositi anumite programe precum si alte dipozitive automate sau modalitati manuale pentru a monitoriza sau copia paginile noastre de Internet sau continutul lor fara o autorizatie scrisa anterioara a GRIFFIN NETWORKS LTD.

Sunteti de acord sa nu folositi niciun dispozitiv, software sau subrutina care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a serviciilor schimburi.ro sau cu tranzactionarea de orice articole in vederea vanzarii-cumpararii.

Sunteti de acord sa nu realizati nicio actiune care impune o incarcare nerezonabila sau disproportionata a infrastructurii schimburi.ro.

Sunteti de asemenea de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau alte scopuri, continutul acestui site (sau orice parte din el), si sunteti de acord sa nu realizati lucrari care deriva din acest site fara o autorizatie scrisa anterioara a GRIFFIN NETWORKS LTD.

In cazul oricaror daune cauzate de Dvs. echipei schimburi.ro, veti fi de acord sa platiti daunele integral.
POLITICA DE PRIVATIUNE
Echipa schimburi.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Echipa schimburi.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, echipa schimburi.ro isi rezerva dreptul de a face publice unele date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procurata sau alte autoritati) echipa schimburi.ro isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediul schimburi.ro.
CONTUL SCHIMBURI.RO, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, echipa schimburi.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea.
LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR SCHIMBURI.RO
Echipa schimburi.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea. Echipa schimburi.ro nu are nicio responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe companiei. De asemenea, GRIFFIN NETWORKS LTD nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
RASPUNDEREA UTILIZATORILOR
Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator prin contul de membru schimburi.ro, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.
TAXELE PERCEPUTE PENTRU SERVICIILE FURNIZATE DE SCHIMBURI.RO
Utilizarea serviciilor oferite de schimburi.ro este gratuita. Ne rezervam dreptul de a percepe in viitor si cu o prealabila notificare intr-un termen rezonabil, o taxa de utilizare a serviciilor furnizate.
DECLINAREA ORICAREI GARANTII
Compania GRIFFIN NETWORKS LTD isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor schimburi.ro. Compania GRIFFIN NETWORKS LTD nu ofera nicio garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, GRIFFIN NETWORKS LTD nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor GRIFFIN NETWORKS LTD, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.
REGULI DE UTILIZARE
GRIFFIN NETWORKS LTD poate impune in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile oferite prin intermediul schimburi.ro.
INCHEIEREA ACORDULUI
GRIFFIN NETWORKS LTD isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, echipa schimburi.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, GRIFFIN NETWORKS LTD isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale oferite prin intermediul site-ului schimburi.ro, in orice moment.
1 ianuarie 2007
Cate ore petreci zilnic pe internet?
Cel mult o ora
Intre 1 si 3 ore
Peste 3 ore
 
trafic ranking